Telegram’a katıldı bildirimi kapatma | Telegram’a katıldı bildirimi kimlere gider?

Telegram'a katıldı bildirimi kapatma | Telegram'a katıldı bildirimi kimlere gider?

Şu sıralar herkes Telegram indirmenin yollarını araştırıyor. Peki Telegram’a katıldı bildirimi kimlere gider? İşte Telegram’a katıldı bildirimi kapatma.

Telegram uygulamasına birçok kişi katıldı. WhatsApp’ın kullanıcılara sunduğu sözleşme tepkilere neden olurken, alternatif anlık mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma uygulamaları indirildi. Telegram’da bulunan kişi katıldı bildirimi rahatsızlık verici boyuta ulaştı.

Telegram’a katıldı bildirimi kapatma

Telegram’da katıldı bildirimi basit adımlarla kapatabilirsiniz. İlk olarak Mobil cihazınızdan Telegram uygulamasına giriş yapın. “Ayarlar” bölümüne tıklayın. “Bildirimler ve Sesler” seçeneğine dokunun. En alt kısımda “Yeni Kişiler.” seçeneğinin yanında bulunan butonu pasif hale getirin.

Telegram, diğer uygulamalar gibi platformda yer alan hareketleri anlık bildirim ile kullanıcılara sunuyor. Bu bildirimler arasında “Kişi Telegram’a Katıldı” yer alıyor. Bu bildirimi son günlerde bildiğiniz gibi herkes görmeye başladı. Çünkü Telegram’ın kullanıcı sayısında bir anda patlama yaşandı.

Telegram'a katıldı bildirimi kapatma | Telegram'a katıldı bildirimi kimlere gider?

Telegram’da Telegram’a katıldı bildirimini kapatmak çok kolay. Bunun için Telegram uygulamasını açın. Alt bölümde yer alan Ayarlar bölümüne tıklayın. Ayarlar bölümünden de Bildirimler ve Sesler bölümünü açın. Bildirimler ve Sesler ekranında yer alan “Yeni Kişiler” seçeneğini pasif hale getirin. İşte bu kadar basit.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra rehberinizdeki Telegram’a katılan kişilerin bildirimini almayacaksınız. Bu yöntemin hem Android hem de iOS uygulamaları için geçerli olduğunu belirtelim.

Telegram'a katıldı bildirimi kapatma | Telegram'a katıldı bildirimi kimlere gider?

Telegram’ın WhatsApp Web gibi hem tarayıcıdan hem de masaüstü uygulamalarından kullanabileceğinizi hatırlatalım. Eğer gizliliğinize önem veriyorsanız sadece Telegram’a geçmek de çözüm değil.

Telegram’a katıldı bildirimi kimlere gider?

Telegram'a katıldı bildirimi kapatma | Telegram'a katıldı bildirimi kimlere gider?

Telegram’a katıldıktan sonra sizin bu platforma giriş yaptığınıza dair bildirimler rehberinizde kayıtlı olan herkese gidecektir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli şey bildirimlerin sadece sizden önce Telegram kullanan kişilere gönderildiğidir.

Bu da ilginizi çekebilir!  Cyberpunk 2077 Edgerunner fragman yayınlandı! Cyberpunk 2077 Netflix animesi oluyor

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.